Le follie цветове и форми без граници.

Нашата мисия е бижутата ни е да създават красота и увереност на притежателите си, независимо от етнос, личностни ориентации или различен статус в обществото. Нашият бранд обединява. Стремим се да претопим предразсъдъците с любов към красотата и да покажем, че бижутата и скъпоценните камъни стоят еднакво добре на всеки типаж дами.

Скъпоценните камъни за бижутата си подбирам лично и безкомпромисно, а за селекцията се доверявам на познанията си като гемолог.
Завършила съм магистърска програма „Гемология“ в СУ “ Климент Охридски с дипломна работа на тема „Гемоложка характеристика на танзанити от находище Мерелани, Танзания“. Като сертифициран гемолог на Intenational Gemological Insitite IGI имам честта да бъда вписана като член на IGI Italia. И ако в дизайна на бижутата си предпочитам да се отдавам на смели фантазии, то като гемолог работата ми е подчинена на строги критерии. Изключително държа не само на качеството на скъпоценните камъни, но и на прозрачния им и „чист“ произход, от държави, които не експлоатират човешкия труд при добива им. Бижутата, които създавам са от висококачествено италианско 18 каратово злато или от платина. Майсторите-златари, на които възлагам творенията, са едни от водещите имена в златарската промишленост в Италия. Обичам да доставям радост и усмивки по лицата на хората. А какъв по-добър начин за това от една приказна цветна експлозия от скъпоценни камъни…
Ваша Ася Гардели

Вдъхновени от теб

Le follie е експлозия от цветове и форми. Създадох този бранд и мечтата ми е да „разчупя“ дизайна на традиционните бижута и да задоволя най-капризните, ексклузивни и дръзки желания на клиентите си.
Обичам да работя с различното, обичам да създавам неповторими бижута.

Previous slide
Next slide
error: Съдържанието е защитено !!