Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Как да разберем кой е точният ни размер при поръчка на пръстен?

За да определите сами какъв е размерът на пръстена, ще трябва да измерите неговата обиколка. Ние сме се погрижили да обясним стъпка по стъпка как да измерите обиколката в домашни условия. Подробни инструкция ще намерите ТУК.

Как се осъществява доставката на закупено бижу от Gardelli Gems?

При поръчка на бижу от нашия каталог, то ще бъде изработено и доставено до Вашия адрес в 15-дневен срок от плащането на капарото. При поръчка на бижу по Ваш модел, то ще бъде изработено и доставено до Вашия адрес в максимален срок от 25 работни дни от плащането на капарото. Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Как ще получите Вашето бижу от Gardelli Gems?

Избраното от Вас бижу ще пристигне в луксозно опакована кутия, в която ще намерите торбичка в цвят „екрю“ и кутийка с логото на Gardelli Gems. Всички наши бижута задължително са придружени и от два документа – гемоложки сертификат и гаранционен сертификат за качеството на бижуто. За повече информация ще прочетете ТУК.

Какво да правя ако бижуто ми се повреди?

Gardelli Gems се ангажира да поправи напълно безплатно Вашето бижу, при условие, че повредата не е вследствие на удар или изпускане.

Как да поръчам бижу?

Ако сте си избрали вече бижу от нашия каталог, поръчката става като кликнете с мишката на бутона Добавяне в количка, следва бутон Продължи с поръчката. Необходимо е да попълните Вашите данни, както и адреса за доставката. Направете заплащането на капарото (от 50%от цената на избраното бижу) чрез банков превод, като посочите номера на поръчката. Наша грижа ще бъде да Ви изпратим бижуто, което сте избрали по DHL от Италия до България  а след това поръчката Ви се препраща с куриерски услуги Еконт до Вашия адрес. Заплащането на остатъка от останалите 50 % до изплащане на цялата сума става с наложен платеж на куриера. 

Колко струва доставката на бижу?

Всички наши доставки са абсолютно безплатни за Вас. Наша грижа е Вие да получите бижуто си в сигурна опаковка и в срок. Всички наши бижута се застраховат при доставката. Повече подробности можете да прочетете ТУК.

От какъв метал се изработват бижутата?

Ние, от Gardelli Gems, изработваме бижутата единствено от18-каратово злато (в желания от Вас цвят) или от платина. 

Мога ли да поръчам бижу със синтетичен скъпоценен камък?

Нашите бижута се изработват единствено с естествени скъпоценни камъни.

Мога ли да поръчам бижу с мой скъпоценен камък?

Предпочитаме да работим с наши скъпоценни камъни, заради сигурността, че са естествени и от високо качество. Разбираме обаче, че понякога клиентите ни биха искали да направят ново бижу с наследствен скъпоценен камък или такъв, подарен им от скъп човек. В такива случаи ще направим изключение с удоволствие и ще изработим бижуто с Ваш скъпоценен камък.

error: Съдържанието е защитено !!