fbpx

Общи условия

Gardelli gems ще достави, в рамките на България, избраното от Вас бижу или скъпоценен камък, чрез услугите на куриерската фирма Еконт Експрес. Готовите продукти, налични на сайта ни, ще бъдат получени от Вас в рамките на 5 работни дни. При поръчка за изработване на бижу, срокът на доставката се договаря допълнително в зависимост от сложността на желаното бижу. Максималният срок за изработка на бижу по поръчка е 15 работни дни, като нашата фирма се ангажира да го изпълни след сключване на възложителен договор за поръчка. Доставката се извършва на посочения от клиента адрес. Нашите бижута и скъпоценни камъни ще пристигнат в безупречен вид, в красива и сигурна опаковка. Клиентите, които са направили заплащането чрез банков превод ще могат да получат доставката си и от офис на Еконт Експрес. За бижута и скъпоценни камъни, надхвърлящи сумата от 4000 лева, доставката се извършва директно от служител на  Gardelli Gems.

Нашите бижута и скъпоценни камъни ще пристигнат при вас заедно с договор за покупка, също със сертификат за качество, придружен с гемоложки сертификат на скъпоценните камъни.

Заплащането на всички наши продукта се осъществява чрез банков превод на 50% от общата стойност и при получаване на доставката се доплащане останалата част чрез наложен платеж на куриера. Клиентът получава разписка, която е част от договора за покупко-продажба.

Всички наши доставки са безплатни за вас.