Как ще получите Вашето бижу от Gardelli Gems?

Ние, от Гардели Джемс, се стараем да Ви изненадаме приятно не само с уникалните модели и изключително високото качеството на бижутата ни, но и с начина, по който те ще пристигнат при Вас. Тъй като бъдещето на планетата ни е приоритет за нас, ние се грижим за допринасяне за опазването на природата. Именно затова сме избрали рециклиран картон за кутиите, в които ще пристигне пратката с избраното от Вас бижу. Държим да Ви доставим радост от самото начало, затова разопаковането на нашите пратки ще бъде истинско удоволствие за Вас. Бижуто Ви ще бъде поставено в мека кутийка от еко набук и сатен, а кутийката грижливо поместена в мека торбичка от еко набук. В подобна торбичка ще намерите два документа, които придружават Вашето бижу. Единият е гемоложки сертификат за качеството на вградените скъпоценни камъни, изработен в нашата гемоложка лаборатория, а другият е гаранцията за качество за изработката на Вашето бижу.

Кутийките на Gardelli Gems, както и всички аксесоари към тях, са изцяло ръчна, италианска изработка. За тяхното безкомпромисно качество се грижи Адриано Никозия, единственият занаятчия във Флоренция, който изработва ръчно кутийки за бижута. Доверихме се на синьор Никозия заради близо 40-годишния му опит, амбицията и старанието му да задоволи желанията ни дори в най-малките детайли – от подбора на плата, до цветовете и формата на нашите опаковки. Всички наши опаковки и кутийки имат златен принт с логото на Gardelli Gems.

А сега не Ви остава друго, освен да натиснете малкия бутон на кутийката, да затворите очи и да сложите Вашето бижу за първи път, наслаждавайки се на всеки трепет и емоция.

error: Съдържанието е защитено !!